Sevgiliye Karakalem Portre

SEVGİLİYE KARAKALEM PORTRE

İki Kişilik Karakalem Portre Sipariş


Tek tip standart hediyeler… Aynısını her yerde ve çoğu kişide görebileceğiniz ürünler… İnsana soğuk gelen, samimiyetten uzak basmakalıp hediyeler. İşte tüm bunlar artık size sıkıcı gelmeye başladıysa ve sevdiklerinize daha orijinal, kalıcı hediyeler arıyorsanız şimdi sıkı durun! Sevdiklerinize kişiye özel karakalem portre resim yaptırarak, en orijinal hediyelerinden birini verebilirsiniz. Eşinize, dostunuza, sevgilinize veya arkadaşlarınıza doğum günlerinde, yılbaşında, sevgililer gününde veya evlilik yıldönümünüzde orijinal ve aynı zamanda kalıcı bir armağan vermek isterseniz, karakalem portre resim olabilecek en özel hediyelerden biri. Çünkü, bu hediyenin hazırlanmasında insan emeği, göz nuru, sabır ve bir sıcaklık söz konusudur. Bu yönüyle, yürüyen bir otomasyon ile makinelerin seriüretim ile hazırladığı fabrikasyon tip ürünlerden daha sıcak ve samimidir. Siz de sevdiklerinize ait fotoğrafları karakalem resim olarak bizlere çizdirerek, unutulması zor, mutluluk verici ve son derece etkileyici bir hediye hazırlatabilirsiniz.


İki Kişilik KaraKalem Çizim Fiyatlarımız 

Siz yeterki portrenizi çizdirmek isteyin. Herkesin bir portre resmi olsun diye, karakalemevi.com karakalem çizim fiyatlarında inanılmaz bir kampanya başlattı! 25X35 ebatlarında profesyonel tek kişilik karakalem portre resim, Türkiye’nin her yerine yalnızca 100 TL’den başlayan fiyatlarla. Üstelik yaptığımız işe o kadar çok güveniyoruz ki, sizlere %100 beğenme garantisi veriyoruz! Memnun kalmadığınız takdirde paranızı şartsız, koşulsuz iade ediyoruz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hizmet Verdiğimiz İller

▪ADANA ▪ADIYAMAN ▪AFYONKARAHİSAR ▪AĞRI ▪AKSARAY ▪AMASYA ▪ANKARA ▪ANTALYA ▪ARDAHAN ▪ARTVİN ▪AYDIN ▪BALIKESİR ▪BARTIN ▪BATMAN ▪BAYBURT ▪BİLECİK ▪BİNGÖL ▪BİTLİS ▪BOLU ▪BURDUR ▪BURSA ▪ÇANAKKALE ▪ÇANKIRI ▪ÇORUM ▪DENİZLİ ▪DİYARBAKIR ▪DÜZCE ▪EDİRNE ▪ELAZIĞ ▪ERZİNCAN ▪ERZURUM ▪ESKİŞEHİR ▪GAZİANTEP ▪GİRESUN ▪GÜMÜŞHANE ▪HAKKARİ ▪HATAY ▪IĞDIR ▪ISPARTA ▪İSTANBUL ▪İZMİR ▪KAHRAMANMARAŞ ▪KARABÜK ▪KARAMAN ▪KARS ▪KASTAMONU ▪KAYSERİ ▪KIRIKKALE ▪KIRKLARELİ ▪KIRŞEHİR ▪KİLİS ▪KOCAELİ ▪KONYA ▪KÜTAHYA ▪MALATYA ▪MANİSA ▪MARDİN ▪MERSİN ▪MUĞLA ▪MUŞ ▪NEVŞEHİR ▪NİĞDE ▪ORDU ▪OSMANİYE RİZE ▪SAKARYA ▪SAMSUN ▪SİİRT ▪SİNOP ▪SİVAS ▪ŞANLIURFA ▪ŞIRNAK ▪TEKİRDAĞ ▪TOKAT ▪TRABZON ▪TUNCELİ ▪UŞAK ▪VAN ▪YALOVA ▪YOZGAT ▪ZONGULDAK