Kişiye Özel Karakalem Portre

Kişiye Özel Karakalem Portre

Tek tip fabrikasyon üretimi hediyeler… Aynısını her yerde kolaylıkla bulabileceğiniz ürünler… İnsana soğuk gelen, samimiyetten uzak basmakalıp armağanlar. İşte tüm bunlar artık size sıkıcı gelmeye başladıysa ve sevdiklerinize daha orijinal hediyeler arıyorsanız şimdi sıkı durun! Sevdiklerinize kişiye özel karakalem portre resim yaptırarak, hayatlarının en orijinal hediyelerinden birini verebilirsiniz. Eşinize, dostunuza, sevgilinize veya arkadaşlarınıza doğum günlerinde, yılbaşında, sevgililer gününde veya evlilik yıldönümünüzde orijinal ve aynı zamanda kalıcı bir armağan vermek isterseniz, karakalem portre resim olabilecek en özel hediyelerden biri. Çünkü, bu hediyenin hazırlanmasında insan emeği, göz nuru ve bir sıcaklık söz konusudur. Bu yönüyle, yürüyen bir bant üzerinde makinelerin hazırladığı fabrikasyon tip ürünlerden daha sıcak ve samimidir. Siz de sevdiklerinize ait fotoğrafları karakalem resim olarak çizdirerek, unutulması zor, mutluluk verici ve son derece etkileyici bir hediye hazırlatabilirsiniz.


  Siz yeter ki, portre resim çizdirmeye karar verin! Herkesin bir portre resmi olsun diye, portrecim.com karakalem çizim fiyatlarında inanılmaz bir kampanya başlattı! 25X35 ebatlarında profesyonel tek kişilik karakalem portre resim, Türkiye’nin her yerine yalnızca 80TL’den başlayan fiyatlarla. Üstelik yaptığımız işe o kadar çok güveniyoruz ki, sizlere %100 beğenme garantisi veriyoruz! Memnun kalmadığınız takdirde paranızı şartsız, koşulsuz iade ediyoruz.

Kara Kalem Portre Nasıl Çizilir?

  Karakalem çizmeyi halter yapan bir sporcu olarak ele alalım. Bu spora ilk başladığınızda 120kg kaldırmanız mümkün olmayacaktır. Hatta ilk denemede kaldırılamayınca vazgeçmek ümitsizliğe kapılıp vazgeçmek isteyeceksinizdir. (Tıpkı kağıt kalemi alıp ilk seferde hiçbir şey çizememek gibi.) Bunu başaramamak gayet normal, çünkü kaslarınız bu kilonun altına girebilecek kadar güçlü değil. Ama bu durum, 120 kg yi hiç bir zaman kaldıramayacaksınız anlamına da gelmez. Düzenli çalışma, iyi beslenme, dengeli yaşam ile zaman içerisinde önce 30kg sonra 50kg daha sonra 70kg diye kaldırabileceğiniz ağırlıklar kendiliğinden artacaktır. Sakatlık çıkmaması için bu işi sabırla zamana yaymak ise dikkat edilmesi gereken ayrı bir konudur. Kaslar, bu düzenli çalışma ile zamanla artık 120 kg yi kaldırabilir hale gelecektir. Unutmayın ki, bu işi başarmak kolay olsaydı herkes yapabilirdi. Ancak bunu gerçekten isteyen ve sabırla düzenli olarak çalışanlar bu işi başarabilir. Dolayısıyla kalemi elinize alıp bir şeyler çizemediğinizde, hiç bir zaman çizemeyeceğinizi düşünmeyin.

Peki, karakalem çizimleri yapmaya karar verdik ama neler yapılacak, nereden başlanacak, nelere dikkat edilecek? 1. sorunun cevabından devam edelim.

Ucu açık kalan konular ve bulamadığınız cevaplar varsa, her zaman benimle iletişime geçebilirsiniz.

1.Karakalem çizmeye nereden başlarım? Nasıl çizerim? 

  Çizime başlamanın en faydalı yolu konu ile ilgili kaynaklardan faydalanmak. (Bu kaynakları 9. sorunun cevabında görebilirsiniz) Çünkü, karakalemi öğrenmeye yönelik ve anatomileri doğru olan çalışmalara bakarak çalışmak, elimizin doğru bir şekilde gelişmesi için çok önemlidir. Yani 120 kg yi kaldırabilmek için ilk başta 30 kg ile sakatlanmamak için doğru teknikle başlanmalı. Unutmayın ki temeli sağlam olmayan bir bina, kolaylıkla yıkılabilir. Önce temeli kuvvetli oluşturmalı sonra üstüne inşa etmeliyiz. Yanlış öğrenilen ve alışkanlık haline gelen bilgileri düzeltmek epeyce zordur. Peki, temelimizi sağlamlaştırmak için neler bilmemiz gerekiyor? Perspektif, Oran Orantı, İnsan anatomisi, Alan Derinliği ve Çizgi Teknikleri bunlardan başlıcaları. Bu bilgilerin ne işe yaradıklarını ve nasıl uygulandıklarını bilmek, çizim kabiliyetimizin ilerleyebilmesinin temelini oluşturuyor. Bu konu başlıklarının detaylı açıklamalarını 2.sorunun cevabında bulabilirsiniz. 

2. Karakalem çizerken nelere dikkat etmeliyim? 

  Bir karakalem resminin başarılı sayılabilmesi için kendi içindeki oran ve orantının iyi bir şekilde dengelenmiş olması gerekir. Kompozisyon çizimlerinde de objelerin, figürlerin derinlik değerleri açısından perspektiflerin doğru ve birbirleriyle dengeli olması önemlidir. Herhangi bir figür veya nesne kağıda tam ortalanarak çizilmelidir. Akıcı çizgiler kullanılmalı ve bu çizgilerin ton değerleri bulundukları konuma göre ayarlanmalı. Yakın plandakiler koyu, uzaktakiler açık tonda olmalı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hizmet Verdiğimiz İller

▪ADANA ▪ADIYAMAN ▪AFYONKARAHİSAR ▪AĞRI ▪AKSARAY ▪AMASYA ▪ANKARA ▪ANTALYA ▪ARDAHAN ▪ARTVİN ▪AYDIN ▪BALIKESİR ▪BARTIN ▪BATMAN ▪BAYBURT ▪BİLECİK ▪BİNGÖL ▪BİTLİS ▪BOLU ▪BURDUR ▪BURSA ▪ÇANAKKALE ▪ÇANKIRI ▪ÇORUM ▪DENİZLİ ▪DİYARBAKIR ▪DÜZCE ▪EDİRNE ▪ELAZIĞ ▪ERZİNCAN ▪ERZURUM ▪ESKİŞEHİR ▪GAZİANTEP ▪GİRESUN ▪GÜMÜŞHANE ▪HAKKARİ ▪HATAY ▪IĞDIR ▪ISPARTA ▪İSTANBUL ▪İZMİR ▪KAHRAMANMARAŞ ▪KARABÜK ▪KARAMAN ▪KARS ▪KASTAMONU ▪KAYSERİ ▪KIRIKKALE ▪KIRKLARELİ ▪KIRŞEHİR ▪KİLİS ▪KOCAELİ ▪KONYA ▪KÜTAHYA ▪MALATYA ▪MANİSA ▪MARDİN ▪MERSİN ▪MUĞLA ▪MUŞ ▪NEVŞEHİR ▪NİĞDE ▪ORDU ▪OSMANİYE RİZE ▪SAKARYA ▪SAMSUN ▪SİİRT ▪SİNOP ▪SİVAS ▪ŞANLIURFA ▪ŞIRNAK ▪TEKİRDAĞ ▪TOKAT ▪TRABZON ▪TUNCELİ ▪UŞAK ▪VAN ▪YALOVA ▪YOZGAT ▪ZONGULDAK